Hoe werkt het?

U bent al bij één of meerdere adviseurs langs geweest voor uw direct ingaande lijfrente of pensioen en u heeft waarschijnlijk al diverse offertes. Maar hebt u ook de beste offerte?

Onze veiling is de snelste en makkelijkste weg naar de hoogste direct ingaande lijfrente of pensioen. Zonder dat u de deur uit hoeft. Zonder stapels informatie, simpel een eenvoudig. Ook als de veiling geen betere aanbieding kan doen heeft u vrijblijvend een zogenaamde second opinion en de zekerheid dat u de beste aanbieding in de markt heeft! Zo wordt u er altijd beter van. U hoeft alleen maar uw beste offerte in te voeren op deze site. Onze veiling is de snelste en makkelijkste weg naar het beste bod op uw direct ingaande lijfrente en pensioen. Uw beste offerte wordt geveild onder maar liefst 20 aanbieders. Het enige wat u hoeft te doen, is uw offerte invoeren op onze site. Het hele proces in drie stappen.

Stap 1
U voert vrijblijvend uw beste offerte in op deze website.

Stap 2
Meer dan 20 aanbieders bieden op uw lijfrente- of pensioenkapitaal.

Stap 3
Onze veilingmeester stuurt u binnen twee werkdagen het beste bod per e-mail.

Het uitgebrachte bod blijft daarna minimaal drie dagen geldig. U kunt dus rustig beslissen of u erop in wilt gaan.

Heeft u onze aanbieding ontvangen en wenst u hier gebruik van te maken, dan verzoeken wij u dit zo spoedig mogelijk kenbaar te maken,

Van Apple Tree ontvangt u dan de volledige offerte en alle benodigde formulieren. Apple Tree neemt u vervolgens de gehele afhandeling uit handen. Tevens zorgt Apple Tree voor de overdracht van uw koopsom van de oude naar de nieuwe verzekeraar. Tijdens de gehele periode tussen offerte en eerste uitkering wordt u door Apple Tree op de hoogte gehouden van de voortgang. 

Het gehele traject van veiling tot polis wordt voor u verzorgd!

Bij de offerte een aanvraagformulieren ontvangt u ook het dienstverleningsdocument. Dit document bevat informatie over de aard en inhoud van onze dienstverlening en uiteraard de kosten. Duidelijk en transparant. Het dienstverleningsdocument kunt u ook downloaden vanaf deze site.

Download Dienstverleningsdocument.


Veelgestelde vragen

Wat doet de Directelijfrenteveiling voor u? Kunt u meedoen zonder offerte? Op deze en andere veel gestelde vragen geven wij graag antwoord. 

Wordt uw vraag niet beantwoord? U kunt altijd contact met ons opnemen.

Wat doet de Directelijfrenteveiling voor mij?

Wij veilen uw direct ingaande lijfrente. U kunt uw beste offerte op deze site invoeren en banken en verzekeraars de kans geven een bod uit te brengen.

Na een werkdag sluit de veiling. Wij sturen u per mail het beste bod, dat drie dagen geldig is. U kunt vervolgens een offerte ontvangen van het bod.


Ervaringen

Steeds meer mensen ontdekken het voordeel en gemak van de Directelijfrenteveiling. Wij hebben een paar reacties voor u verzameld.

U wilt ook een ervaring delen? Neem dan contact met ons op!

Ernst-Jan Rading, 65 jaar

“Ik had al een direct ingaande lijfrente offerte op zak. Maar met zoveel aanbieders wist ik dat ik hier een betere aanbieding zou krijgen.”
“Over de offerte die ik al in bezit had, was ik niet tevreden. Surfend op internet kwam ik op de site van de Directelijfrenteveiling terecht. Omdat er tientallen concurrerende aanbieders op mijn direct  ingaande lijfrente aanvraag zouden bieden, móest daar gewoon een scherper bod uitrollen. Of mijn verwachtingen uitkwamen? Inmiddels is de ondertekende offerte al op de bus. Een bezoekje  aan de site scheelde mij toch een hoop geld.”


Marc de Hank, 55 jaar

“Ik ben blij dat een vriend me naar deze veiling verwees. Met dit aanbod ben ik veel beter af.”
“Je gaat niet over één nacht ijs als het om je financiële toekomst gaat. Daarom had ik al heel wat offertes met elkaar vergeleken. Toch bleef ik me afvragen of ik er niet nóg betere aanbiedingen waren. Tot een vriend me vertelde dat ik mijn aanvraag op internet  kon  laten veilen. Heel eenvoudig en volkomen betrouwbaar. Ik heb nu een aanbod ontvangen dat stukken beter is.”


Karin Meestermans, 60 jaar

“Een  second  opinion kan nooit kwaad. Dat bleek ook  uit  deze internetveiling. Nu weet ik zeker dat ik goed zit.”
“Ik  had al een offerte die me wel beviel. Maar van nature  ben ik nogal kritisch. Een second opinion kan nooit kwaad, vind ik. Via  kennissen  hoorde  ik  over deze veilingsite. Op dinsdag voerde  ik mijn offerte in, en donderdag kreeg ik via de mail bericht. Mijn eerste keuze bleek ook de beste. Nu weet ik zeker dat ik goed zit.”

Viviënne en Martijn Biekens, 58 en 59 jaar

“Wat een gemak, de Directelijfrenteveiling. In drie stappen had ik alles ingevoerd.”
“Voor ons is een directe lijfrente belangrijk voor onze financiële toekomst. Maar we hadden geen zin om allerlei aanbieders  af te lopen, op zoek naar de scherpste aanbieding. Deze site is echt een uitkomst. In drie stappen voerden we onze gegevens in en  we  waren  klaar. Wij hoefden niets te vergelijken, de Directelijfrenteveiling deed dat voor ons.”


Henk van Velzen, 56 jaar

“De  experts  van de Directelijfrenteveiling nemen  de  details desgewenst persoonlijk met je door.”
“Via deze internetveiling had ik snel een goede aanbieding voor mijn direct ingaande lijfrente in huis. Toch zat ik nog met wat vragen. Over het gunstigste tijdstip om in te stappen bijvoorbeeld. Geen punt voor Directelijfrenteveiling: ze stuurden gewoon een expert mij me langs. Ik weet nu alles over mijn offerte, tot in de kleinste details.”